O nama

O nama

U samom srcu Niša, u njegovom najprometnijem delu, na jednom mestu možete dobiti sve informacije i usluge koje su vam neophodne prilikom prodaje, kupovine, ili iznajmljivanja nepokretnosti, što su osnovne delatnosti Agencije Delta nekretnine.

Kroz godine iskustva u posredavanju u prometu nepokretnosti, trudili smo se da našim klijentima maksimalno olakšamo realizaciju jedne od najvažnijih životnih, odnosno poslovnih odluka, i da im prodaju ili kupovinu nekretnine učinimo prijatnim iskustvom koje ne mora uvek biti stresno, ukoliko je povereno posvećenom agentu za nekretnine, koji će bezrezervno zastupati vaše interese.

Našim klijentima – prodavcima i zakupodavcima, nudimo vrhunsku prezentaciju njihove nekretnine, što podrazumeva profesionalne fotografije i video zapis ponuđene nekretnine, stručno mišljenje i savet agenta kao pomoć pri formiranju cene vaše nekretnine, oglašavanje u više različitih elektronskih medija, uključujući i sajt naše agencije koji beleži veliki broj poseta, i ono što je od velikog značaja – u svakom trenutku imamo ozbiljnu bazu zainteresovanih kupaca i zakupaca koji su u potrazi za nekretninama različitih struktura, koji će istog trenutka biti obavešteni o svim karakteristikama vaše ponude, nakon čega u velikom broju slučajeva dođe do uspešne realizacije, na obostrano zadovoljstvo.

Agent vam je posvećen od trenutka kada mu saopštite svoju ponudu, ili kriterijume potražnje, pa sve do transakcijenovca u banci, uključujući sve usluge vezane za prometovanje nekretnine, tako i sa njima povezane propratne radnje. Na tom putu agent vrši proveru dokumentacije, u saradnji sa advokatskom kancelarijom i advokatom specijalizovanim za ovu vrstu poslova, tako da vam je omogućena izrada kupoprodajnog predugovora i ugovora, kao i punomoćja, saglasnosti, izjava i drugih dokumenata koji mogu biti od značaja za zaključenje pravnog posla; potom se sva dokumentacija šalje Javnom beležniku na dodatnu proveru, nakon čega se pristupa overi kupoprodajnog predugovora ili ugovora, i tom prilikom je sa vama uvek prisutan agent, kao i nakon toga, u banci, gde se vrši transfer novca sa računa prodavca na račun kupca.  Tu nije kraj našeg angažmana, jer po završenoj kupoprodaji, pristupa se promeni korisnika usluga sa starog na novog vlasnika, pa će agent prikupiti i predati svu potrebnu dokumentaciju nadležnim službana (JP „Elektroprivreda Srbije“, JKP „Objedinjena naplata“, JKP “Gradska toplana”…), čime novi vlasnik zasniva svoja pretplatnička ili druga prava. Takođe, agent umesto klijenata popunjava poreske prijave i kompletira dokumentaciju koja je neophodna radi regulisanja poreza na prenos apsolutnih prava, poreza na kapitalnu dobit, poreza na imovinu, i time se završava ceo proces kupoprodaje koji smo, uz naše angažovanje tokom celog postupka, prilagodili klijentima i učinili znatno lakšim. 

Upoznajte naše agente

Nikola Stojanović
Agent prodaje
Nikola Stojanović
Agent prodaje
Diplomirani pravnik i licencirani agent za nekretnine, sa dugogodišnjim iskustvom u posredovanju u prometu i zakupu nekretnina, osnivač je Agencije Delta nekretnine. Godine rada u prometu nekretnina, brojna usavršavanja na polju ekonomije, prava i finansija učinili su da Nikola postane jedan od najboljih u ovom poslu, i da opravdano stekne poverenje brojnih klijenata iz Niša i jugoistočne Srbije
Uz pomoć agenta Nikole u jednom danu sam pronašao stan koji sam iznajmio, potpisao ugovor sa vlasnikom stana, i uselio se. Uz sve to, nisam platio nikakvu proviziju agenciji, jer je kod njih ta usluga besplatna za zakupce, a to dosta znači. Za svaku preporuku!
Od: Stevan Stojanović
preduzetnik
Supruga i ja smo prodali stan preko agencije Delta nekretnine izuzetno brzo, sve vreme smo imali pomoć agenta prilikom pregovaranja, overe Ugovora, transfera novca, tako da smo bili potpuno bezbrižni i sve smo završili brzo i lako. Sa zadovoljstvom bismo preporučili svakome kome su potrebne usluge agencije za nekretnine.
Od: Miloš Marinković
preduzetnik
Za ovu agenciju imam samo reči hvale. Vrlo profesionalni, preduzimljivi, i pre svega pošteni. Sve preporuke.
Od: Slaviša Mirković
ekonomista

Compare listings

Compare